GSM/GPRS/GPS/TRACKER

 

Cu Trackerul GPS/GPRS/GSM poti dormi linistit.

Satelitii iti vegheaza masina 24h din 24h

                                                                                                                                                                                                   Tel:0744827881

Home   Despre noi   Contact    Livrare    Preturi     Forum    Blog

 

Tracker BST-GT100  STOC= 1 buc

Tracker BST-GT101  STOC=0 buc Soft Tracker BST-GT101 STOC=0 buc  Galerie foto

Tracker BST-GT103  STOC =0 buc

Manual Tracker TK 103      STOC= 4 buc     soft inclus pt internet

Manual Tracker TK 103-2   STOC= 0 buc     soft inclus pt internet

 

 

In anul 1998, cand telefoanele celulare patrunsesera deja si in Romania mi-am achizitionat si eu unul marca MOTOROLA. Toti il asemanau atunci cu "o caramida", insa isi facea datoria.

Studiindu-l un pic mai atent am ajuns la concluzia ca el poate face mai mult de cat simpla functie de telefon mobil. Am conceput un sistem electronic pe care l-am atastat telefonului, pentru a face legatura intre un sistemul de alarma si telefonia mobila. La acea vreme si un inventator din Germania se gandea la acelasi lucru. Pana la urma Oficiul de stat pentru inventii si marci mi-a acordat mie brevetul de inventie pentru aceasta descoperire.                               Astfel am obtinut Brevet de inventie Nr.113910 OSIM - Romania "Dispozitiv electronic de semnalizare a declansarii alarmei in caz de efractie, incendiu sau calamitati." As putea spune ca acesta este stramosul acestor alarme auto cu GSM.

Inventia nu a putut fi aplicata in Romania de cat la masina mea si la alarma de la domiciu pentru ca atat producatorii de astfel de sisteme nu au crezut in utilitatea lui si nici companiile de telefonie mobila de pe atunci nu au fost interesate. Atat Dialog cat si Connex mi-a raspuns ca nu au aparatura necesara pentru a dezvolta astfel de aplicatii.

Intre timp, accesarea sistemului GPS devenind posibila pentru publicul larg, am stabilit un parteneriat cu o firma din China care putea produce un dispozitiv care sa le cuprinda pe toate trei, anume Alarma, GPS, GSM

Acum firma Boust din China produce alarma auto GPS/GPRS/GSM  numita si Traker GPS/GPRS/GSM pe care v-o punem la dispozitie. 

Termeni si conditii

Copyright 2005. All rights reserved DENIPLANT.ro