GSM/GPRS/GPS/TRACKER

 

Cu Trackerul GPS/GPRS/GSM poti dormi linistit.

Satelitii iti vegheaza masina 24h din 24h

                                                                                                                                                                                                   Tel:0744827881

Home   Despre noi   Contact   Livrare    Preturi      Forum    Blog

Manual Tracker BST-GT101   Soft Tracker BST-GT101  Galerie foto

Manual Tracker BST-GT103

Pret : 600 Ron

a)      Generalitati

Utilizarea (vizualizarea sau comandarea produselor) site-ului www.medactiv.ro/gps/tracker.htm implica acceptarea acestor termeni si conditii. Societatea GIURGIU DENIS II, proprietarul acestui site, isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o instiintare prealabila. Versiunea cea mai recenta a acestor ‘Termeni si conditii’ se afla accesand link-ul respectiv de pe site.

b. Definitii

- Acest site este intretinut si administrat de Societatea GIURGIU DENIS II

b)      SOCIETATEA GIURGIU DENIS II (legal inregistrata), care va fi denumita in continuare « Societate »
- Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.medactiv.ro/gps/tracker.htm este denumita « Client »
- Toate informatiile (texte, fotografii, etc.) care se gasesc pe site-ul www.medactiv.ro/gps/tracker.htm sunt denumite in continuare « continut »

c. Drepturi de autor

Intregul continut al site-uluiwww.medactiv.ro/gps/tracker.htm este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal)

d. Confidentialitate

Datele personale introduse de catre client vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site, acela de comert electronic. Informatiile de indentificare sunt necesare pentru a trimite factura proforma, a promotiilor, pentru livrarea produselor comandate, etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
Societatea garanteaza confidentialitatea acestor informatii. Fiecare utilizator al site-ului www.medactiv.ro/gps/tracker.htm are dreptul de a vedea numai propriile sale date de indentificare, pe care le-a introdus.

e. Obiectivul site-ului

Site-ul www.medactiv.ro/gps/tracker.htm este un magazin virtual destinat comertului electronic.

f. Utilizarea site-ului

Orice persoana poate accesa si utiliza magazinul virtual www.medactiv.ro/gps/tracker.htm  

Pentru a putea cumpara unul sau mai multe produse, clientul trebuie sa se inregistreze ca utilizator al site-ului. Clientul isi alege produsul sau produsele dorite, care vor apare in Cosul de Cumparaturi. De aici, clientul va lansa comanda. O comanda, odata trimisa, reprezinta un angajament ferm de cumparare al produsului/produselor respectiv(e). Clientul va primi prin email/fax/posta o factura proforma corespunzatoare produselor comandate.

g. Plata

 Clientul va achita contravaloarea produselor comandate (conform facturii proforme emise de catre Societate) prin virament bancar sau prin ramburs - in cazul livrarilor prin curier. Produsele se pot achizitiona si cu plata in numerar, in mod direct, la biroul firmei.

h. Livrare

Societatea livreaza produsul/produsele comandate atat in Bucuresti cat si oriunde in tara, prin curierat rapid, livrare in maxim 24ore (pentru Bucuresti este posibil si livrarea in aceiasi zi). La cererea clientului, se poate livra comanda si prin serviciile de curierat ale Postei Romane. Clientul va suporta taxele de livrare.

i. Garantie pentru produse

Produsele noi achizitionate prin magazinul nostru virtual beneficiaza de garantia oferita de producatori/furnizori (maxim 3 ani).
Pentru produsele reconditionate se ofera 6 luni garantie.
Garantia se ofera pentru intregul aparat cu conditia utilizarii corespunzatoare a acestuia. Garantia nu acopera defectele provenite din loviri, prin impactul cu obiecte dure, ascutite, lichide, sau alt gen de manipulare sau depozitare incorecta.

j. Declinarea responsabilitatii

Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre furnizorii nostri. De asemenea, imaginile produselor sunt oferite cu titlu de exemplu. Produsele livrate, pot fi diferite ca aspect fata de aceste imagini, in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori.

k. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.gadgetUnivers.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerat o tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva celor care au incercat acest fapt.

l. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Utilizarea si cumpararea de produse de pe site-ul www.medactiv.ro/gps/tracker.htm presupune acceptarea de catre client a acestor ‘Termeni si Conditii’.

Termeni si conditii
Copyright 2005. All rights reserved DENIPLANT.ro