Daca vrei sa ai dinti frumosi si sanatori, foloseste zilnic Dusul bucal Dental Spa     Comanda acum la tel 0744827881 

GALERIE FOTO

VIDEO YOUTUBE

Dus bucal in  america

Dus Bucal in Vietnam

Curatirea aparatelor dentare

Folosirea periuteti de dinti

  Folosirea atei dentare

 Perierea si curatarea zonelor greu accesibile

Placa bacteriana

 Cariile dentare la copii  Cariile interdentare  Abcesul dentar -carii dentare Cauzele principale ale pierderii dintilor

 Parodontopatie

Alte dusuri bucale electrice

 

Contract de vanzare

Versiunea 1 adoptata la data de 26.03.2012
 

 • Preambul

  Prezentele conditii generale de vinzare a produselor si serviciilor reprezinta un contract de adeziune propus de FIRMA si care se trebuie sa fie acceptat inainte de comandarea oricarui produs si/sau serviciu de pe site-ul www.
  medactiv.ro/dus_bucal/dus_bucal.htm

  Orice comanda confirmata de client, prin bifarea casutei � Sunt de acord cu Contractul de Vanzare si prin apasarea butonului �Trimite Comanda� reprezinta o acceptare din partea clientului a ofertei FIRMA in conditiile stipulate de art 9 din Legea comertului electronic 365/2002. Click-ul pe butonul �Trimite Comanda� reprezinta o semnatura electronica, in sensul art.4 pct.3 din Legea semnaturii electronice nr. 455/2001, avind aceeasi valoare cu o semnatura olografa.

 

 

 • 2. Obiectul si acceptarea prezentului contract de vanzare

  Prezentul Contract de vanzare este aplicabil tuturor comenzilor realizate prin intermediul  www.
  medactiv.ro/dus_bucal/dus_bucal.htm. Clientul se obliga sa ia la cunostinta de aceste conditii inainte de a realiza o comanda. Toate comenzile implica acceptarea tuturor acestor conditiilor generale de vanzare de catre client. Acceptarea prezentului contract de catre client se face prin bifarea casutei �Sunt de acord cu Contractul de Vanzare� si prin apasarea butonului �Trimite Comanda�.
   www.
  medactiv.ro/dus_bucal/dus_bucal.htm isi rezerva dreptul de a modifica prezentul contract de vanzare in orice moment. Versiunea aplicabila unei comenzi realizate este aceea in vigoare pe  www.medactiv.ro/dus_bucal/dus_bucal.htm la momentul la care s-a plasat comanda de catre client.

 

 • 3.Disponibilitatea produselor afisate.
  • 3.1 Oferta noastra cu privire la produse si pretul acestora, este valabila atita vreme cit este afisata pe  www.medactiv.ro/dus_bucal/dus_bucal.htm. FIRMA isi va indeplini obligatiile contractuale in termen de cel mult 30 de zile lucratoare de la data la care clientul a transmis comanda.

 

 • 3.2 In cazul unei perioade exprese de valabilitate a unui anumit pret, acest aspect va fi specificat in mod specific pe pagina produsului respectiv.

 

 • 3.3 In conditiile in care produsul sau serviciul dorit nu mai este disponibil pe stoc, va vom oferi optiunea de a cumpara un alt produs/serviciu de o calitate si la pret echivalent cu cele solicitate.

 

 • 3.4 In conditiile in care nu doriti sa beneficiati de oferta de la punctul 3.3 si in conditiile in care ati realizat plata in avans, plata va va fi rambursata in termen de 30 de zile de la informarea facuta de FIRMA.

 

 • 4.Produsele afisate pe websiteul   www.medactiv.ro/dus_bucal/dus_bucal.htm

 • Fotografiile produselor afisate in  www.medactiv.ro/dus_bucal/dus_bucal.htm au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Cu toate acestea,FIRMA depune toate eforturile, avand o obligatie de mijloace si in masura posibilului, pentru ca produsele comandate sa arate exact ca cele afisate in fotografiile produselor afisate online, in particular in privinta formei, culorii si specificatiilor, sub rezerva pretului ales de client.5. Pretul produselor

Preturile prezentate includ TVA, insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe pagina produsului acest lucru. Cheltuielie de livrare vor fi mentionate in mod distinct pe ultima pagina inainte de finalizarea comenzii.

Preturile prezentate sunt valabile pina la revocarea lor, odata cu delistarea lor de pe website-ul public. De asemenea, in cazul in care vorbim despre o campanie promotionala, trebuie sa stiti faptul ca pretul produsului, prezentat online, este valabil doar in perioada specificata in site. In cazul unei perioade exprese de valabilitate a unui anumit pret, acest aspect va fi specificat pe pagina produsului respectiv.

In stuatia afisarii unui pret eronat, vom lua toate masurile pentru remedierea erorii cit mai curind posibil. Daca pretul va fi sub 25% din valoarea normala a unui astfel de produs, acesta va fi considerat neserios si derizoriu, conform art 1665 Cod Civil, iar orice comanda facuta pe baza acestui pret va fi anulata.

 

 • 6. Exonerare de raspundere cu privire la garantia produselor

  Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci< in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului(daca este cazul).

 

 • 7. Dreptul de returnare a produselor

  In conformitate cu legislatia romana, consumatorul are dreptul sa notifice in scrisFIRMA ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Orice cerere de acest gen va fi datata si semnata de catre cumparator si va fi trimisa pe email la
  deniplant@gmail.com sau prin posta la FIRMA la adresa Aleea Negoiu 8B ap 19, Cluj Napoca, jud. Cluj, cod postal 400676.

  Returnarea produselor trebuie sa se faca impreuna cu toate accesoriile si fara sa prezinte urme de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. In masura posibilului, recomandam clientului sa utilizeze ambalajul original, acest lucru limitind posibilitatea de deteriorare a bunului in timpul transportului. Returnarea produselor se va face la adresa: Aleea Negoiu 8B ap 19, Cluj Napoca, jud. Cluj, cod postal 400676 indicandu-se numarul comenzii de laFIRMA si numarul de retur primit de laFIRMA.

  Prezentul articol este valabil doar in conditiile in care clientul este persoana fizica, in conformitate cu legislatia romana privind inchierea contractelor la distanta. Acest articol nu este aplicabil in cazul produselor executate dupa specificatiile consumatorului sau alte limitari stabilite de legea romana in vigoare.

 

 • 8. Metoda de plata a produselor
  Metodele de plata disponibile sunt: plata in ramburs (la primirea coletului) s
  au transfer bancar. 


  In conditiile in care clientul a avut o comanda neonorata sau neridicata, ori in situatia in careFIRMA are informatii concludente care ridica suspiciuni cu privire la solvabilitatea clientului,FIRMA isi rezerva dreptul de a cere plata in avans prin ordin de plata si a livra comanda doar in momentul in care sumele de bani au intrat in contul sau.

 

 • 9. Metoda de livrare a produselor

  Metoda de livrare este prin curierat rapid asigurat de TNT.
  sau Posta romana 

  Cheltuielie de livrare vor fi mentionate in mod distinct pe ultima pagina inainte de finalizarea comenzii.

 

 • 10. Corectarea erorilor din comanda

  Orice erori survenite la comanda facuta de client pot fi corectate inainte de apasarea butonului Trimite Comanda.

 

 • 12. Forta majora

   www.medactiv.ro/dus_bucal/dus_bucal.htm, parternerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in executarea obligatiilor contractuale sa in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa  www.medactiv.ro/dus_bucal/dus_bucal.htm. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la  www.medactiv.ro/dus_bucal/dus_bucal.htm, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele
 •  www.medactiv.ro/dus_bucal/dus_bucal.htm, erorile de operare, greva etc.

 

 • 13. Dispozitii suplimentare

  Prezentul contract de de vanzare se completeaza cu dispoziiile din Termeni
  si conditii a site-ului
 •  www.medactiv.ro/dus_bucal/dus_bucal.htm si
 • Politica de confidentialitate a  www.medactiv.ro/dus_bucal/dus_bucal.htm

  Prezentul contract de vanzare incheiat de
 •   www.medactiv.ro/dus_bucal/dus_bucal.htm cu orice alta parte contractanta poate fi gasit la adresa: Contract de vanzare.

 

 • 14. Legea aplicabila

  Prezentul contract este disponibil doar in limba romana, Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentii termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi solutionat pe cale amiabila, iar in caz contrar va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru. In conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul  www.medactiv.ro/dus_bucal/dus_bucal.htm.
 • SUS                                   

Despre noi, Contact

 

Contract de vanzare

Returnare produse

Politica de confidentialitate

Blog-Corespondenta cu clientii nostrii

Harta site

 
 

INFORMATII STOMATOLOGICE

Igiena Dentara

Indepartarea tartrului

Preventia dentara

Profilaxia dentara

Cum sa ai dinti frumosi si sanatosi 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2013. All rights reserved deniplant.ro