Daca vrei sa ai dinti frumosi si sanatori, foloseste zilnic Dusul bucal Dental Spa     Comanda acum la tel 0744827881 

GALERIE FOTO

VIDEO YOUTUBE

Dus bucal in  america

Dus Bucal in Vietnam

Curatirea aparatelor dentare

Folosirea periuteti de dinti

  Folosirea atei dentare

 Perierea si curatarea zonelor greu accesibile

Placa bacteriana

 Cariile dentare la copii  Cariile interdentare  Abcesul dentar -carii dentare Cauzele principale ale pierderii dintilor

 Parodontopatie

Alte dusuri bucale electrice

 

Termeni si conditii:

 • Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestui document. Anumite actiuni sectiuni din site-ul nostru pot face obiectul unor conditii suplimentare (de exemplu pentru cumpararea unui produs va trebui sa fiti de acord cu Contractul de vanzare)

 

 • INTRODUCERE

  Acest website este administrat si intretinut de FIRMA cu sediul in str. Hortensiei, nr. 8, ap. 25, Baia Mare, jud Maramures, numar de inregistrare la Registrul Comertului J24/870/2004, cod fiscal RO16488154, Adresa email:
  deniplant@gmail.com, Telefon +40744827881, adresa de corespondenta Cluj Napoca, jud. Cluj, Aleea Negoiu 8B, ap. 19, cod postal 400676.

  Site-ul www.
  medactiv.ro/dus_bucal/dus_bucal.htm este un site de comert electronic pentru vinzarea produselor prezentate.

 

 • DREPTURI DE AUTOR

  Intregul continut al site-ului  www.
  medactiv.ro/dus_bucal/dus_bucal.htm- imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte opere originale - este proprietatea Deniplant.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul www.medactiv.ro/dus_bucal/dus_bucal.htm a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 

  FIRMA ofera utilizatorului un acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului www.
  medactiv.ro/dus_bucal/dus_bucal.htm, fara acordul scris al proprietarului acestuia.

 

 • LEGATURI

  FIRMA nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

 

 • MARCI
  Deniplant este Marca inregistrata

  FIRMA ofera publicului, prin intermediul site-ului sau accesul la informatii despre produse realizate de obicei de alti furnizori din domeniu. Acestia pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor si/sau a serviciilor puse la dispozitie pe care sunteti obligat sa nu le incalcati. De asemenea, acestia sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor si/sau serviciilor furnizate. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcilor si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

 

 • COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

  Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-cards; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu aduce atingere vietii private a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

  FIRMA isi rezerva dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. FIRMA nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

   
 • SECURITATEA INFORMATIILOR

  Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru) si depunde toate diligentele in acest sens. Cu toate acestea FIRMA nu poate sa isi asume responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

 

 • DECLINAREA RESPONSABILITATII

  Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, FIRMA nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

  FIRMA nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, FIRMA isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu mai exista in oferta curenta. Clientul va primi inapoi banii blocati pe card pentru respectiva comanda. Orice reclamatie privind calitatea produselor, livrare sau plata va fi adusa la cunostinta companiei FIRMA in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de compania FIRMA, dar nu si alte despagubiri. FIRMA condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.

  Valoarea maxima a obligatiilor companiei FIRMA fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de FIRMA de la acest client.

  FIRMA nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. FIRMA nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.

 

 • RETURNAREA PRODUSELOR COMANDATE

  Conform OG 130/2000

  Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

  Ca atare, consumatorul are dreptul ca, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor comandate prin site, sa notifice in scris FIRMA asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. FIRMA are obligatia sa returneze in termen de 30 zile lucratoare contravaloarea produselor comandate, daca acestea au fost achitate.

  Aceasta notificare nu este valabila pentru persoanele juridice si nici pentru cazul cind produselor sunt comandate, platite si ridicate de la sediul FIRMA.

  De asemenea notificarea nu este valabila pentru produsele exceptate de OG 130/2000 de la dreptul de denuntare unilaterala, cum ar fi: produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid; inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator.

 

 • GRESELI DE TIPARIRE

  FIRMA si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 

 • GARANTIA PRODUSELOR

  Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului(daca este cazul).

 

 • TAXE SUPLIMENTARE

  Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. FIRMA nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la
  deniplant@gmail.com

 

 • FORTA MAJORA

  FIRMA, parternerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa FIRMA. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la FIRMA, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor telefonice, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele FIRMA, erorile de operare, greva etc.

 

 • DISPUTE SI CONFLICTE

  Orice conflict aparut intre FIRMA si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti de la sediul
  FIRMA

 

 

 • DISPOZITII FINALE

  Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
 • SUS                                  

Despre noi, Contact

 

Contract de vanzare

Returnare produse

Politica de confidentialitate

Blog-Corespondenta cu clientii nostrii

Harta site

 
 

INFORMATII STOMATOLOGICE

Igiena Dentara

Indepartarea tartrului

Preventia dentara

Profilaxia dentara

Cum sa ai dinti frumosi si sanatosi 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2013. All rights reserved deniplant.ro