Daca vrei sa ai dinti frumosi si sanatori, foloseste zilnic Dusul bucal Dental Spa     Comanda acum la tel 0744827881 

GALERIE FOTO

VIDEO YOUTUBE

Dus bucal in  america

Dus Bucal in Vietnam

Curatirea aparatelor dentare

Folosirea periuteti de dinti

  Folosirea atei dentare

 Perierea si curatarea zonelor greu accesibile

Placa bacteriana

 Cariile dentare la copii  Cariile interdentare  Abcesul dentar -carii dentare Cauzele principale ale pierderii dintilor

 Parodontopatie

Alte dusuri bucale electrice

 

Dus bucal Dental Spa  USA Patent No.US 7.276.035 B2
MADE IN TAIWAN  :  150 Lei

Pretul produselor:

Preturile prezentate includ TVA, insa nu includ cheltuielile de livrare

Preturile prezentate sunt valabile pina la revocarea lor, odata cu delistarea lor de pe website-ul public. De asemenea, in cazul in care vorbim despre o campanie promotionala, trebuie sa stiti faptul ca pretul produsului, prezentat online, este valabil doar in perioada specificata in site. In cazul unei perioade exprese de valabilitate a unui anumit pret, acest aspect va fi specificat pe pagina produsului respectiv.

In stuatia afisarii unui pret eronat, vom lua toate masurile pentru remedierea erorii cit mai curind posibil. Daca pretul va fi sub 25% din valoarea normala a unui astfel de produs, acesta va fi considerat neserios si derizoriu, conform art 1665 Cod Civil, iar orice comanda facuta pe baza acestui pret va fi anulata.

Comanda produselor se poate face:

Telefonic la nr : 0744827881

sau

Pe email la adresa: deniplant@gmail.com

Metoda de plata a produselor:

Metodele de plata disponibile sunt: plata in ramburs (la primirea coletului) sau transfer bancar. 

In conditiile in care clientul a avut o comanda neonorata sau neridicata, ori in situatia in care FIRMA are informatii concludente care ridica suspiciuni cu privire la solvabilitatea clientului, FIRMA isi rezerva dreptul de a cere plata in avans prin ordin de plata si a livra comanda doar in momentul in care sumele de bani au intrat in contul sau.

Metoda de livrare a produselor:

Prin curierat rapid asigurat de TNTsau cu Posta Romana

 

Costuri transport:   TNT=17 lei     Posta romana=10 lei

Termenele de livrare sunt de 4 zile pentru Posta Romana si maxim 2 zile (livrare in ziua urmatoare pentru comenzile primite pana la ora 16:00) in cazul curierului.

Dreptul de returnare a produselor:

In conformitate cu legislatia romana, consumatorul are dreptul sa notifice in scris FIRMA ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Orice cerere de acest gen va fi datata si semnata de catre cumparator si va fi trimisa pe email la deniplant@gmail.com sau prin posta la  FIRMA la adresa Aleea Negoiu 8B ap 19, Cluj Napoca, jud. Cluj, cod postal 400676.

Returnarea produselor trebuie sa se faca impreuna cu toate accesoriile si fara sa prezinte urme de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. In masura posibilului, recomandam clientului sa utilizeze ambalajul original, acest lucru limitind posibilitatea de deteriorare a bunului in timpul transportului. Returnarea produselor se va face la adresa: Aleea Negoiu 8B ap 19, Cluj Napoca, jud. Cluj, cod postal 400676

Prezentul articol este valabil doar in conditiile in care clientul este persoana fizica, in conformitate cu legislatia romana privind inchierea contractelor la distanta. Acest articol nu este aplicabil in cazul produselor executate dupa specificatiile consumatorului sau alte limitari stabilite de legea romana in vigoare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                            SUS                

Despre noi, Contact

 

Contract de vanzare

Returnare produse

Politica de confidentialitate

Blog-Corespondenta cu clientii nostrii

Harta site

 
 

INFORMATII STOMATOLOGICE

Igiena Dentara

Indepartarea tartrului

Preventia dentara

Profilaxia dentara

Cum sa ai dinti frumosi si sanatosi 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2013. All rights reserved deniplant.ro