Daca vrei sa ai dinti frumosi si sanatori, foloseste zilnic Dusul bucal Dental Spa     Comanda acum la tel 0744827881 

GALERIE FOTO

VIDEO YOUTUBE

Dus bucal in  america

Dus Bucal in Vietnam

Curatirea aparatelor dentare

Folosirea periuteti de dinti

  Folosirea atei dentare

 Perierea si curatarea zonelor greu accesibile

Placa bacteriana

 Cariile dentare la copii  Cariile interdentare  Abcesul dentar -carii dentare Cauzele principale ale pierderii dintilor

 Parodontopatie

Alte dusuri bucale electrice

Preventia dentara

Toți ne dorim o dantură sănătoasă cu dinți albi și strălucitori, fără vizite la stomatolog, dureri sau procedee incomode. Pentru a evita toate neplăcerile cauzate de problemele dentare trebuie să acordăm o atenție deosebită prevenției.

Da, știm, ai auzit de nenumărate ori că prevenția este mai importantă și desigur mai ușoară decât tratarea unei probleme. Cunoaștem deja și termenul de profilaxie, ca fiind setul de măsuri preventive pe care le luăm la indicația și sub controlul medicului.

Dar la ce se referă prevenția?

Dacă vom lua definiția din dicționarul explicativ vom găsi: „ansamblul de măsuri menite a preveni apariția tuturor afecțiunilor buco-dentare“.
Deși poate părea o terminologie mai complicată, înțelegerea întregului procedeu care duce la formarea problemelor dentare și măsurilor pe care le poți lua pentru a le evita, te poate ajuta să ai o dantură sănătoasă fără bătaie de cap.

În primul rând, trebuie să înțelegem legea “Cauz㠖 Efect”. Nicio afecțiune dentară nu poate apărea fără a avea o cauză care să o fi declanșat. Iar pentru a înțelege aceste lucruri și pentru a găsi soluțiile optime, consultațiile regulate la medicul stomatolog ar trebui să fie o rutină.

Care sunt etapele prevenției oro-dentare?

Există o serie de etape clare care, respectate, vor avea rezultate pe care ni le dorim: dinți frumoși și mai ales, sănătoși.

Prevenția primară: are drept scop evitarea apariției afecțiunilor buco-dentare.

Cum se realizează? De la a folosi pasta și periuța de dinți potrivite, până la a curața atât suprafața dinților cât și restul cavității bucale sau la a-ți face loc în agenda ocupată pentru un consult la medicul stomatolog – toate acestea reprezintă pași importanți în păstrarea unei danturi frumoase și sănătoase.

De exemplu, o masură eficientă este folosirea unei paste de dinți care să protejeze toate ariile – cum ar fi Blend-a-med ProExpert All-in-1, care previne toate problemele dentare verificate cel mai des de medicul stomatolog – carii, sensibilitate, probleme gingivale, tartru, placa bacterială, respirație neplăcută și pete – asigurându-ți protecție împotriva viitoarelor probleme dentare.

Prevenția secundară: urmărește tratamentul precoce al afecțiunilor dentare și scăderea ratei de îmbolnăvire. Sunt tratate afecțiunile deja instalate dar aflate în stadii incipiente, fiind împiedicată evoluția și extinderea lor. În funcție de gravitatea problemei, pasta de dinți generalistă se poate alterna cu o pastă de dinți specializată, cum ar fi Blend-a-med ProExpert Gum protection pentru protecția dedicată a gingiilor sau Blend-a-med ProExpert Sensitive pentru tratarea sensibilității dentare.

Prevenția terțiară: are drept scop limitarea complicațiilor bolilor deja instalate și tratamentul complex al bolilor cavității bucale prin prisma prevenției.
Deși poate suna ciudat, vizitele la stomatolog, unde medicul îți poate oferi indicațiile și recomandările ce trebuie respectate cu mare atenție, pot deveni chiar plăcute! În plus, o disciplină bine pusă la punct te poate ajuta să îți păstrezi dinții sănătoși și frumoși fără complicații.

Să recapitulăm – Ai grijă de igiena bucală zilnică, mergi la stomatolog și puneți la punct împreună un sistem care să te ajute să previi cariile, tartrul, placa bacteriană sau alte probleme dentare. Apoi, întors acasă respecți cu sfințenie regulile de igienă
si nu uita :                    Foloseste zilnic Dusul bucal Dental Spa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                              SUS                     

Despre noi, Contact

 

Contract de vanzare

Returnare produse

Politica de confidentialitate

Blog-Corespondenta cu clientii nostrii

Harta site

 
 

INFORMATII STOMATOLOGICE

Igiena Dentara

Indepartarea tartrului

Preventia dentara

Profilaxia dentara

Cum sa ai dinti frumosi si sanatosi 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2013. All rights reserved deniplant.ro